dimecres, 29 de juliol del 2015

Dades 29 de juliol de 2015

Avui hem tingut un dia tapat i amb precipitacions febles a primera hora, mentre que a partir de mig matí el cel s'ha anat aclarint, quedant una tarda força assolellada tant sols amb alguns núvols. La propera nit augmenta la inestabilitat, i de cara a final de la nit i matinada podríem tenir alguns ruixats i tempestes irregulars però puntualment forts, les temperatures baixaran de dia. Entre demà a la tarda i primera hora de divendres tindrem una treva en la inestabilitat, mentre que de cara a divendres tarda, nit i matí de dissabte la inestabilitat serà molt marcada, amb tempestes freqüents i intenses amb una clara baixada de temperatures, mentre que diumenge el temps ja serà més estable. Sembla que la setmana vinent la calor podria tornar a apretar de valent.

Les màximes del dia s'han situat entre els 31 i 35ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 18 i 22ºC,amb humitat elevada i mala visibilitat al matí,i ambient més sec i amb millor visibilitat a la tarda. El vent ha bufat fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,1ºC
T. Mínima:   19,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,8ºC
T. Mínima:   17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,7ºC
T. Mínima:      19,6ºC
Precipitació:    1,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,3ºC
T. Mínima:      19,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,2ºC
T. Mínima:      22,8ºC
Precipitació:   0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    33,8ºC
T. Mínima:     21,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    34,7ºC
T. Mínima:     20,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 33,0ºC
T. Màxima: 20,4ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: plugim, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada