divendres, 10 de juliol del 2015

Dades 10 de juliol de 2015

La jornada d'avui s'ha tornat a caracteritzar pel temps ben estable, cel serè arreu i pràcticament no s'ha vist cap núvol, ja que l'anticicló que ens afecta és potent. La propera nit i matinada tindrem temperatures una mica més altes, i demà seguirà el temps amb les mateixes característiques de domini del sol i calor intensa, plenament canicular. Diumenge no s'esperen canvis, i podria continuar l'estabilitat i les temperatures força altes, però sense arribar a valors extrems. De cara a la setmana vinent es preveu una continuació de la mateixa tònica de calor que fins i tot podria intensificar-se una mica més a mitjans de setmana, tot plegat amb molt de sol, alguna nuvolada a la tarda al Pirineu i sense canvis de temps importants a la vista.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 30 i 37ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 13 i 17ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat molt bona sobretot a primera hora,i el vent ha bufat fluix de mestral al matí i de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,9ºC
T. Mínima:   16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  35,9ºC
T. Mínima:   17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     37,1ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     30,2ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,1ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    34,7ºC
T. Mínima:     16,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    36,2ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 33,8ºC
T. Màxima: 17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada