dilluns, 20 de juliol del 2015

Dades 20 de juliol de 2015

El dia ha començat amb moltes boires i núvols baixos a l'interior, que s'han desfet ràpidament amb la sortida del sol per quedar un matí ben serè. A partir de migdia la lleugera inestabilitat ha provocat el ràpid creixement de nuvolades que han desembocat en tempestes a mitja tarda primer al nord del país i posteriorment aquestes han arribat fins al centre, localment amb intensitat però molt irregulars. Demà tindrem un dia similar,amb sol al matí i algunes tempestes de tarda, i les temperatures pujaran un grau o dos respecte avui. Dimecres i dijous es manté la calor intensa, i de cara a divendres i el cap de setmana la temperatura baixa una mica, amb calor més normal i augment de l'activitat tempestuosa.

Les temperatures màximes del dia s'han  situat entre els 31 i 36ºC, i les mínimes entre els 17 i 21ºC,amb humitat moderada, visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i vent fluix a moderat de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  34,0ºC
T. Mínima:   19,3ºC
Precipitació: 8,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  34,3ºC
T. Mínima:   18,0ºC
Precipitació: 2,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     36,2ºC
T. Mínima:      17,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,1ºC
T. Mínima:      18,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,3ºC
T. Mínima:      19,7ºC
Precipitació:   7,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    36,1ºC
T. Mínima:     20,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 32,9ºC
T. Màxima: 19,6ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: plugim, boira, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada