divendres, 24 de juliol del 2015

Dades 24 de juliol de 2015

La jornada ha començat amb molts núvols baixos i boires espesses a punts de l'est, però molt ràpidament han desaparegut quedant un matí assolellat. A partir de migdia s'han format noves tempestes a zones de muntanya de la meitat nord, en general de poca extensió i molt irregulars, però que de forma puntual queien amb intensitat. La propera nit ens arriba un front fred que reactivarà els ruixats a l'est del país, i demà al matí tindrem núvols i ambient més fresc amb vent de mestral feble a moderat i calor menys marcada. Diumenge el temps serà més estable, amb temperatures fresques a primera hora però que pujaran més a migdia. Sembla que a principis de la propera setmana tindríem temps estiuenc amb calor notable, i que a partir de mitjans de setmana el temps seria més insegur.

Les màximes del dia han estat més altes, amb valors compresos entre els 31 i 36ºC i mínimes entre els 18 i 21ºC. La humitat ha estat elevada, el vent fluix de direcció molt variable i la visibilitat bona tret de primera hora del dia, que era dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,7ºC
T. Mínima:   19,2ºC
Precipitació: 6,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  33,2ºC
T. Mínima:   18,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     35,4ºC
T. Mínima:      17,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,0ºC
T. Mínima:      19,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,9ºC
T. Mínima:      19,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    35,2ºC
T. Mínima:     17,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    32,8ºC
T. Mínima:     21,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 33,3ºC
T. Màxima: 19,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada