diumenge, 12 d’octubre del 2014

Fotografies de la setmana (6 al 12 d'octubre de 2014)

Dilluns 6 d'octubre: les precipitacions i temperatures suaus dels darrers dies han permès que els primers conreus de la temporada comencin a germinar. Plàntules de colza en un camp situat al terme de Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 7 d'octubre: dia de temps tranquil, amb algunes boires matinals i intervals de núvols alts i mitjos, poc importants:
Dimecres 8 d'octubre: una jornada més el temps es va caracteritzar per temps estable i molt assolelllat, sobretot a la tarda:
Dijous 9 d'octubre: el dia es va caracteritzar pels núvols alts i mitjos, amb domini del sol i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Divendres 10 d'octubre: després d'un matí tranquil, a mitja tarda ens va creuar un petit front que va portar ruixats de curta durada. Imatge a Calaf just en el moment del pas del front:
Dissabte 11 d'octubre: després dels ruixats de dia anterior, el matí va començar amb boires freqüents que, no obstant, es van desfer ràpidament abans de mig matí quedant un dia assolellat:
Diumenge 12 d'octubre: el matí ha començat amb molts núvols i mala visibilitat, provocada per la humitat de les pluges de la passada matinada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada