dilluns, 20 d’octubre del 2014

Fotografies de la setmana (13 al 19 d'octubre de 2014)

Dilluns 13 d'octubre: el temps va ser en conjunt estable, amb augment dels núvols al vespre per l'acostament d'un front:
Dimarts 14 d'octubre:el pas del front ens va portar molts núvols i cel a estones força amenaçador, però les precipitacions van ser en conjunt molt poc importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimecres 15 d'octubre: el dia va estar dominat per bandes de núvols alts i mitjos que no van portar pluja. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 16 d'octubre: en conjunt el dia va ser assolellat, tot i que amb algunes bandes de núvols prims que anaven desfilant. Imatge a mitja tarda:
Divendres 17 d'octubre: dia molt semblant a l'anterior, amb domini del sol tot i els intervals de núvols alts que anaven desfilant pel cel:
Dissabte 18 d'octubre: el temps va ser molt semblant, domini del sol i bandes de núvols prims no massa importants. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 19 d'octubre: el temps a l'Alt Pirineu va ser molt assolellat, amb núvols prims i bona visibilitat. Imatge a migdia des del cim del Pic de Fonguero (Pallars Sobirà), mirant cap al nord:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada