divendres, 24 d’octubre del 2014

Dades 24 d'octubre de 2014

El dia ha tornat a estar dominat de forma clara pel sol, amb alguns núvols prims poc importants. Estem sota la influència d'un anticicló situat a l'est d'Europa que ens envia una falca i que sembla que vol durar uns quants dies més. Tant demà com diumenge tindrem dos dies bàsicament estables i amb domini del sol, per bé que reapareixeran els núvols prims ja que ens afectarà de forma indirecta una cua de front atlàntic. Les temperatures màximes podrien pujar una mica més, i les mínimes pujaran als llocs elevats, per baixar als llocs enclotats, amb inversió tèrmica. La setmana vinent sembla que continuaria tot igual, tot i que les temperatures a poc a poc aniran baixant, i el gir dels vents a llevant anirà fent aparéixer núvols a l'est del país a finals de setmana.

Les temperatures han pujat lleugerament, amb màximes entre els 20 i 26ºC, i mínimes entre els 5 i 10ºC i amb forta inversió tèrmica. El vent ha anat encalmant de mestral, la visibilitat ha estat bona, i la humitat ha estat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,6ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,7ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    20,0ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   26,1ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada