dimarts, 14 d’octubre del 2014

Dades 14 d'octubre de 2014

El dia ha estat força tapat arreu, amb algunes clarianes i plugims febles que han caigut de forma dispersa i sobretot a la tarda. El front es comença a allunyar i s'aniran obrint més clarianes durant la nit, i ja de cara a demà el temps serà més estable, tot i que amb bandes de núvols alts i ambient fresc, sobretot a primera hora. En dies posteriors, ben bé fins a finals de setmana o ja entrada la propera setmana, el temps serà totalment estable i les temperatures seran bastant altes de dia, amb nits fresques. Ara com ara no hi ha canvis de temps a la vista que ens puguin afectar.

Les temperatures màximes han baixat de forma clara, amb valors entre els 17 i 22ºC mentre que les mínimes s'han situat entre els 8 i 12ºC. El vent ha bufat fluix de direcció sud, la visibilitat ha estat bona i la humitat ha estat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    9,8ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:      9,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    16,9ºC
T. Mínima:     10,7ºC
Precipitació:  2,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   17,7ºC
T. Mínima:    11,7ºC
Precipitació:  0,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:    11,0ºC
Precipitació:  0,3 mm
Fenòmens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada