dijous, 30 d’octubre del 2014

Dades 30 d'octubre de 2014

La jornada ha començat com les darreres, amb molts núvols baixos i algunes boires, més importants com més cap a l'est. A la tarda el cel s'ha anat aclarint fins a quedar pràcticament serè. La propera nit i matinada es tornaran a formar boires i bancs de núvols baixos a l'est, i la temperatura tornarà a ser fresca sobretot en indrets enclotats, i més alta en indrets elevats per efecte de la inversió tèrmica. Demà hi haurà alguns núvols però en general el temps serà estable, amb temperatura suau de dia a l'igual que dissabte, mentre que diumenge ja apareixeran núvols per l'acostament d'un primer front que ens podria portar ruixats el dilluns, i un nou front més actiu el dimarts amb pluja i una clara baixada de temperatura que ens portaria ambient gairebé d'hivern i fins i tot neu al Pirineu.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 18 i 23ºC, i mínimes entre els 8 i 13ºC, amb vent fluix variable, humitat elevada i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,3ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,7ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    18,2ºC
T. Mínima:     11,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   22,7ºC
T. Mínima:    11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:    11,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,4ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada