dilluns, 27 d’octubre del 2014

Dades 27 d'octubre de 2014

El dia ha estat dominat per intervals de núvols baixos, més importants a l'est del país, tot i que amb algunes clarianes, i no s'han produït precipitacions. Estem sota la influència d'una massa d'aire d'origen marítim que porta molta humitat i provoca l'aparició de bancs de núvols, i demà la situació serà la mateixa, potser fins i tot amb algun plugim en zones litorals del sud. Les temperatures demà continuaran més aviat fresques, sobretot les màximes. A partir de dimecres el temps serà més estable i les temperatures, sobretot de dia, pujaran de forma progressiva. És possible que, de cara a la setmana vinent, el temps canvii d'una forma més clara, amb inestabilitat i temperatures més baixes.
 
Les màximes d'avui han baixat de forma clara, i s'han mogut entre els 17 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 13ºC, i amb una molt més lleugera inversió tèrmica.  La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat regular i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,6ºC
T. Mínima:   10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:    12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    17,2ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:    11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:    11,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada