dimarts, 28 d’octubre del 2014

Dades 28 d'octubre de 2014

La jornada ha començat amb núvols baixos i boires freqüents arreu però sobretot a l'est del país. Al llarg del dia s'han obert algunes clarianes, i a la tarda els núvols han estat menys importants, malgrat que no han acabat de marxar del tot. No s'han produït precipitacions a la zona. Demà a primera hora podria haver-hi moltes boires i núvols baixos, i al llarg del dia el sol anirà dominant, amb temperatura una mica més alta i vent molt fluix. Dijous el temps ja serà més estable, i les màximes pujaran de forma sensible, mentre que divendres i dissabte tindrem dos dies de temps estable i temperatura molt suau de dia, fresca de nit. Diumenge aniran apareixent més núvols, i és que a principis de setmana ens podria afectar una pertorbació amb ruixats i una clara baixada de temperatura.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 16 i 20ºC, i les mínimes entre els 10 i 12ºC, amb humitat elevada, visibilitat dolenta a primera hora i regular durant el dia, i vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,8ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació:  0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:    11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:      9,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   20,0ºC
T. Mínima:     9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   18,4ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada