divendres, 10 d’octubre del 2014

Dades 10 d'octubre de 2014

La jornada d'avui ha tingut un temps ja més insegur, i des del matí ens han anat afectant bandes de núvols alts i mitjos cada cop més abundants, i de cara a la tarda s'han format tempestes a ponent que han anat escombrant el país deixant quantitats febles a moderades, puntualment una mica intenses. A hores d'ara el front que ens ha afectat es va allunyant cap a l'est, i la nit ja serà més estable, amb alguns núvols i de nou boires en punts de l'interior. Demà tindrem un dia de temps més estable, amb temperatura que pujarà una mica de dia, mentre que diumenge tornarà a augmentar la inestabilitat i tindrem ruixats i tempestes sobretot a la tarda i vespre, localment intensos i amb una clara refrescada a principis de la setmana vinent.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 25ºC, i les mínimes entre els 10 i 15ºC, amb humitat moderada, vent fluix de direcció variable, i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,5ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 2,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:    12,0ºC
Precipitació: 3,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació:  7,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,5ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:  0,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació: 0,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   24,2ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació: 2,7 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,7ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació:  2,1 mm
Fenòmens observats: rosada, tempesta, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada