diumenge, 5 d’octubre del 2014

Dades 5 d'octubre de 2014

El dia ha començat amb força núvols com més cap al sud i est, restes de les tempestes que aquesta matinada han escombrat totes les zones tret de l'extrem nord, i que han portat precipitacions moderades, per bé que en alguns moments plovia amb elevada intensitat. A primera hora els núvols s'han anat enretirant i ha quedat un dia força variable, amb més núvols com més aprop de la zona prelitoral i ja sense precipitacions. La propera matinada serà força fresca i amb algunes boires, i demà tindrem un dia amb núvols i clarianes però sense risc de pluja. Pels propers dies s'imposarà l'anticicló i una massa d'aire una mica càlida ens afectarà, amb temps tranquil i molt suau sobretot de dia. Sembla que a finals de setmana el temps podria canviar de forma brusca, amb ruixats i una marcada baixada de temperatures.
 
Les màximes d'avui han estat més baixes que no pas les d'ahir, i s'han mogut entre els 17 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 14ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:   11,4ºC
Precipitació:10,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,1ºC
T. Mínima:    12,0ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,0ºC
T. Mínima:    11,6ºC
Precipitació:  5,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    17,4ºC
T. Mínima:     10,8ºC
Precipitació:  12,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    13,1ºC
Precipitació: 11,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació: 9,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:    11,8ºC
Precipitació: 14,9 mm
Fenòmens observats: pluja, tempesta, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada