dimecres, 1 d’octubre del 2014

Dades 1 d'octubre de 2014

El dia s'ha caracteritzat per bancs de boira molt extensos que han afectat bona part de les planes interiors, persistint en alguns casos fins gairebé migdia i no aclarint fins a la tarda, mentre que el sol amb alguns núvols ha dominat a les zones no afectades per boira. La situació general ve dominada per l'estabilitat, per tant tindrem matins amb boires freqüents a l'interior i més sol a la resta, i a la tarda el sol dominarà més arreu, amb temperatures que, si bé seran fresques a primera hora, de dia seran relativament suaus. Sembla que aquesta situació de temps estable i tranquil podria durar fins, almenys, el proper cap de setmana o inicis de la propera setmana. 

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 18 i els 25ºC, depenent de l'afectació de la boira, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 14ºC, amb humitat elevada, visibilitat més aviat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:   11,7ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,7ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,2ºC
T. Mínima:     12,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    18,0ºC
T. Mínima:     13,5ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   24,7ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   18,8ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:    12,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada