dimecres, 8 d’octubre del 2014

Dades 8 d'octubre de 2014

Avui hem tornat a tenir un dia de temps tranquil amb domini del sol de punta a punta de dia i pràcticament sense núvols a diferència de dies enrere. Seguim sota la influència d'un potent anticicló a l'est del continent que ens agafa plenament i una massa d'aire càlid en alçada que estabilitza del tot la situació. De moment no es preveu canvis fins divendres, amb domini del sol, alguna boira matinal i temperatures altes de dia i fresques de nit. El dissabte hi haurà més núvols encara sense precipitacions, i sembla que entre diumenge i dilluns el temps s'inestabilitzaria, amb ruixats i baixada de temperatures entrada la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 22 i 28ºC, i les mínimes entre els 10 i 15ºC, amb una marcada inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,3ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,9ºC
T. Mínima:    11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   23,9ºC
T. Mínima:    10,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    22,1ºC
T. Mínima:     15,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   28,2ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,5ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada