dijous, 16 d’octubre del 2014

Dades 16 d'octubre de 2014

El dia d'avui ha estat molt tranquil, amb sol i bandes de núvols alts que anaven creuant el cel de ponent a llevant degut al pas d'una petita cua de front. Aquests núvols han estat força freqüents al matí, i s'han anat desfent durant la tarda, quedant el cel gairebé serè al vespre. La previsió per demà i pel proper cap de setmana indica una continuació de la situació actual, amb temps estable, força sol amb intervals de núvols prims i temperatures suaus de nit, menys fresques que les de dies enrere, i força altes de dia, amb valors puntualment superiors als 25ºC. A partir de dimarts la temperatura podria començar a baixar de forma progressiva, amb valors més propis per l'època, però de moment no es veuen canvis de temps importants a la vista.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 9 i 12ºC, amb vent molt fluix de ponent, humitat baixa a migdia i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,8ºC
T. Mínima:      8,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,9ºC
T. Mínima:    10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    20,7ºC
T. Mínima:     12,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   22,7ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:     9,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada