dissabte, 4 d’octubre del 2014

Dades 4 d'octubre de 2014

La jornada ha començat amb cel serè majoritàriament, i alguna boira poc important que s'ha desfet molt ràpidament. A partir de migdia han començat a créixer nuvolades a zones de muntanya del nord-est del país que han donat tempestes localment moderades i amb calamarsa. La propera nit el temps serà insegur, amb possibilitat d'algun ruixat i demà el cel presentarà més núvols i podria ploure cap a l'est del país, amb temperatures més baixes arreu, clarianes cap a ponent. La setmana començarà amb temps ja més estable i temperatures una mica més fresques. A partir de dimarts la temperatura començarà a pujar amb temps tranquil fins el cap de setmana, quan sembla que el temps podria tornar a canviar de nou.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 14ºC i amb inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   23,2ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:     13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   27,1ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,2ºC
T. Mínima:    13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada