dilluns, 13 d’octubre del 2014

Dades 13 d'octubre de 2014

Avui el temps s'ha mostrat molt estable, amb algunes boires matinals i domini del sol durant el dia. A la tarda han començat a augmentar els núvols pel sud i ponent, però sense precipitacions, i és que s'apropa una nova pertorbació. Demà tindrem un dia força més tapat, amb algunes precipitacions febles al sud i amb temperatura més aviat fresca de dia, però el gruix de la pertorbació creuarà més pel sud de la península, que és on cauran les precipitacions més intenses. Dimecres tot això s'allunya i ens començarà a afectar un anticicló potent que podria durar força dies. Aquest anticicló portarà domini del sol, temperatures més altes i inversions tèrmiques molt marcades, sobretot cap a finals de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 18 i 24ºC, i les mínimes entre els 9 i 12ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,1ºC
T. Mínima:    9,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,8ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    17,8ºC
T. Mínima:     11,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   19,8ºC
T. Mínima:    10,3ºC
Precipitació:  0,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:    12,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada