divendres, 3 d’octubre del 2014

Dades 3 d'octubre de 2014

El dia ha estat dominat pel sol tot i que, com ahir, hi ha hagut algunes boires matinals en zones enclotades, en general poc extenses i que s'han desfet força ràpidament. A la tarda han augmentat parcialment els núvols i s'ha produit algun petit ruixat al nord del Solsonès. La propera nit tornarà a ser fresca i amb temps serè, tret de les boires matinals que es puguin tornar a formar, i durant el dia hi haurà núvols i clarianes i possibilitat d'algun petit ruixat a zones de muntanya, no sembla que hagi de ser massa important. Diumenge ens arriba un front atlàntic que portarà més núvols i ruixats, molt irregulars i localment moderats, que cauran preferentment a zones de muntanya del nord del país. Les temperatures diumenge baixen una mica. Sembla que la propera setmana l'encetarem amb temps de nou estable i amb temperatures que tornaran a pujar, essent força suaus a mitjans de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 26ºC i les mínimes entre els 10 i 14ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,4ºC
T. Mínima:    12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   23,8ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    20,7ºC
T. Mínima:     13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,1ºC
T. Mínima:    14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada