dimecres, 15 d’octubre del 2014

Dades 15 d'octubre de 2014

La jornada ha començat amb boires freqüents, que s'han anat desfent durant el matí, i un cop desfetes el cel ha quedat força tapat de núvols alts i mitjos degut al pas d'un front atlàntic no massa actiu i que s'ha començat a enretirar a partir de mitja tarda, amb un cel més clar aquest vespre. La nit i matinada seran tranquil·les, amb alguns núvols i boires de nou a punts de l'interior, mentre que demà el dia serà més assolellat i amb temperatures que, tot i que de matinada seran força fresques, de dia seran més altes. I la tendència pel que queda de setmana i principis de la propera serà de temperatures altes de dia, més altes del que seria habitual per l'època, temps estable i sense perspectiva de canvis.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat tret de primeres hores del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,6ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,2ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   17,5ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada