dimarts, 7 d’octubre del 2014

Dades 7 d'octubre de 2014

La jornada d'avui s'ha tornat a caracteritzar pel temps absolutament estable a tot el país, amb algunes boires matinals i bandes de núvols prims que ens anaven creuant de ponent a llevant sense més conseqüències. Aquest tipus de temps, estable i tranquil ens acompanyarà fins el proper dissabte, amb domini del sol i alguns núvols poc importants, les temperatures seran molt suaus de dia, més altes de les habituals per l'època, mentre que les mínimes seran lleugerament fresques. A partir del diumenge i entrada la setmana vinent sembla que podríem tenir canvis més o menys notables, amb pluges i temperatures que baixarien de forma marcada.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 14ºC i una certa inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat fluix de direcció variable, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona tret de primera hora que era regular o dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,2ºC
T. Mínima:   11,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,5ºC
T. Mínima:     9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,3ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    20,8ºC
T. Mínima:     14,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   25,4ºC
T. Mínima:    13,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   22,9ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,4ºC
T. Mínima:    12,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada