dimecres, 29 d’octubre del 2014

Dades 29 d'octubre de 2014

El dia ha estat molt semblant al d'ahir, amb molts núvols baixos i boires a primera hora, i durant el dia hi ha hagut intervals de núvols sobretot cap a l'est, tot i que en general ha dominat més el sol, sobretot a la tarda. Demà i els propers dies tindrem temps força estable, amb nombroses boires matinals i més sol durant el dia, la temperatura serà força suau de dia i fresca de nit, amb inversions tèrmiques marcades. Diumenge començaran a augmentar els núvols i de moment es va confirmant el canvi de temps per la propera setmana, amb ruixats al pas d'una pertorbació i, sobretot, una molt notable baixada de temperatures, amb ambient fred.
 
Les màximes del dia s'han situat entre els 18 i 23ºC, i les mínimes entre els 7 i 11ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat regular i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,3ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:      9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:    11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:      9,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   22,5ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   20,7ºC
T. Mínima:    10,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada