dimecres, 22 d’octubre del 2014

Dades 22 d'octubre de 2014

La jornada d'avui ha estat, a grans trets, molt semblant a la d'ahir, amb domini del sol i algunes bandes de núvols prims, més importants a primera i darrera hora del dia. L'entrada d'aire càlid dels darrers dies ja s'ha acabat i avui i demà  tindrem una entrada d'aire fresc del nord, amb temps estable, temperatures una mica més baixes, vent moderat i molt bona visibilitat. A partir de divendres les temperatures màximes començaran a pujar, fent-se més important aquesta pujada durant el cap de setmana, per bé que els valors no seran tant alts com dies enrere, i les nits continuaran fresquetes. Ara com ara segueix sense veure's cap situació que pugui portar fred ni precipitacions mínimament importants, almenys en 8 o 10 dies pel cap baix.

Les màximes del dia han baixat de forma notable, i s'han donat valors entre els 16 i 23ºC, mentre que les mínimes, que també han baixat en general, han donat valors entre els 9 i 14ºC. El vent ha bufat amb cops moderats de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,4ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    16,7ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   22,5ºC
T. Mínima:    14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:    12,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,2ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada