diumenge, 26 d’octubre del 2014

Dades 26 d'octubre de 2014

Avui hem tingut una jornada amb temps molt tranquil i estable, alguns núvols decoratius durant el dia i nuvolades que han crescut a la serralada pirinenca a la tarda i que, a diferència d'ahir, no han deixat precipitacions. Els propers dies ens afectarà una massa d'aire humida d'origen marítim, la qual cosa juntament amb una molt lleugera inestabilitat portarà força núvols els propers dies i fins i tot no es descarta alguna pluja feble. Les temperatures, sobretot màximes, baixaran de forma clara. A partir de mitjans de setmana, però, el temps s'estabilitzaria més i les temperatures tornarien a remuntar, per bé que els valors no serien tant alts com els d'aquests dies.
 
Les màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 13ºC, un dia més amb marcada inversió tèrmica. El vent ha girat a llevant fluix, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,9ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,0ºC
T. Mínima:    11,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,9ºC
T. Mínima:     8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:     13,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   23,7ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:    12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada