diumenge, 2 d’octubre del 2016

Fotografies de la setmana (26 de setembre al 2 d'octubre)

Dilluns 26 de setembre:  la setmana començava amb temps en general més estable, sol i alguns intervals de núvols a la tarda que van deixar ruixats locals. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimarts 27 de setembre:  temps en general estable tot i que amb intervals de núvols baixos. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimecres 28 de setembre:  dia de temps molt estable, amb sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:


Dijous 29 de setembre:  aquell dia va continuar el temps ben tranquil, amb domini del sol, bona visibilitat, vent fluix i temperatura molt suau. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 30 de setembre:  de nou vam tenir un temps ben estable, amb algunes boires matinals i domini del sol quan es van desfer. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 1 d'octubre:  el matí es va caracteritzar pels núvols abundants,sobretot a primera hora, mentre que a la tarda va dominar el sol amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 2 d'octubre:  el dia ha començat amb núvols baixos, humitat elevada i molt mala visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada