dijous, 20 d’octubre del 2016

Dades 20 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb intervals de núvols a la meitat est, fins i tot amb algun petit ruixat vora el mar, i amb bancs de boira a l'interior que s'han anat desfent al llarg del matí, quedant un mogdia i tarda ben asserenats arreu tret de la zona més propera al mar. En general la situació és d'estabilitat però una lleugera massa d'aire fred en alçada que afecta al sud de la península provoca les nuvolades al litoral. La propera nit els núvols baixos tornaran a avançar cap a l'interior, amb alguna pluja al litoral i ambient fred, mentre que demà tindrem un dia variable amb núvols i clarianes i màximes que es quedaran força curtes. Dissabte augmenta una mica la inestabilitat i els núvols seran més abundants, amb possibilitat de pluges que a l'interior serien febles, i amb continuació de l'ambient més aviat fresc. Diumenge, en canvi, el temps s'estabilitza i la temperatura puja. De cara a la setmana vinent, sobretot cap a mitjans de setmana, sembla que el temps seria estable i una mica càlid.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 14 i 20ºC, i les mínimes entre els 4 i 10ºC, amb humitat moderada, vent fluix de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:   5,5ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      13,9ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      19,6ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,9ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,4ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,6ºC
T. Mínima:      6,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenomens observats: boira a la nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada