dissabte, 15 d’octubre del 2016

Dades 15 d'octubre de 2016

El dia ha estat ja completament estable, amb cel serè arreu i tant sols algunes boires matinals a fondalades que s'han desfet molt ràpidament. La depressió ja s'ha allunyat del tot i ara estem en una zona de temps més estable. La propera nit tornarà a ser serena,amb algunes boires i amb temperatures fresques o una mica fredes, sobretot en fondalades per  efecte de la inversió tèrmica. Demà tornarem a tenir temps tranquil, amb sol i algunes bandes de núvols alts i mitjos que aniran creuant pel cel sense més conseqüències, i amb temperatura que de dia serà molt suau. Vents fluixos. La setmana començarà amb intervals de núvols pel pas d'un front poc actiu i amb temperatures que pujaran una mica, i ara per ara sense perspectives de canvis de temps importants.

Les màximes del dia han estat més altes, amb valors entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes han baixat, amb valors entre els 5 i 9ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    6,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     5,9ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:       9,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      22,4ºC
T. Mínima:        6.0ºC
Precipitació:     0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,0ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,8ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada