divendres, 21 d’octubre del 2016

Dades 21 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb cel serè cap a l'interior i Pirineu, i núvols baixos prop del litoral que fins i tot deixaven alguns ruixats molt febles. Al llarg del matí han continuat els núvols a les mateixes zones, estenent-se de cara a la tarda cap a l'interior. Durant la nit el cel es taparà més i de cara a demà tindrem un dia més inestable, amb núvols freqüents i pluja que caurà gairebé a tot arreu, més feble com més a ponent i més abundant prop del litoral, i amb temperatures que, tot i que pujaran una mica, seguiran fresques. Diumenge s'obriran més clarianes i la temperatura començarà a pujar una mica, i sembla bastant clar que bona part de la propera setmana, per no dir gairebé tota, estarà caracteritzada pel temps estable,amb dies molt suaus i nits fresques, i amb algunes boires matinals.

Les temperatures han baixat més que ahir, i s'han situat entre els 11 i 16ºC les màximes i entre els 1 i 5ºC les mínimes. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,9ºC
T. Mínima:   3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,4ºC
T. Mínima:     3,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        4,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,7ºC
T. Mínima:        3,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,3ºC
T. Mínima:         0,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:      3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada