dimecres, 5 d’octubre del 2016

Dades 5 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats de núvols baixos, i un cop s'han desfet aquests núvols ha quedat una jornada en general assolellada. A primera hora de la tarda s'han format tempestes al Pirineu, i a partir de mitja tarda han aparegut bandes de núvols prims des de ponent. La propera nit s'anirà tapant arreu per l'arribada d'un embossament d'aire fred en alçada, i ja demà hi haurà xàfecs i algunes tempestes. Pot ploure a moltes zones però les precipitacions no seran massa importants en general, tret d'alguns punts del Pirineu i zona propera al litoral on podria descarregar amb més ganes. Demà la temperatura baixarà de forma clara. Divendres tindrem un temps més tranquil, tot i que encara amb alguns núvols, i amb ambient fresc.

Les màximes d'avui han baixat i s'han situat entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes han pujat lleugerament i han anat entre els 12 i 15ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,6ºC
T. Mínima:   12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:    14,6ºC
Precipitació:  0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,4ºC
T. Mínima:    13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      23,4ºC
T. Mínima:       13,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      25,6ºC
T. Mínima:       14,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      24,8ºC
T. Mínima:       14,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25,5ºC
T. Mínima:       13,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,9ºC
T. Mínima:     14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada