dissabte, 8 d’octubre del 2016

Dades 8 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb restes de les boires que durant la nit han afectat moltes planes interiors, i que a primera hora del dia ja s'han desfet del tot. Durant el matí hi ha hagut intervals de núvols prims, mentre que a la tarda ha predominat el sol, amb alguns núvols baixos prop de la serralada prelitoral. Durant el vespre i la nit el vent girarà a llevant i els núvols tornaran a augmentar sobretot a la meitat est, i no es descarten alguns ruixats durant la nit i primeres hores de demà al litoral sud, sembla que és més difícil que les precipitacions arribin a l'interior. Demà tindrem núvols al matí i més clarianes a la tarda, amb temperatura que baixarà una mica. De cara als inicis de la setmana vinent es preveu temps variable, encara no es pot definir massa si ens arribarà cap canvi de temps, i amb temperatura més baixa que els darrers dies.

Les màximes d'avui han anat entre els 19 i 25ºC,i mínimes entre els 9 i 14ºC, amb humitat moderada, vent fluix de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:    10,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:       10,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,8ºC
T. Mínima:       13,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,5ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,1ºC
T. Mínima:     12,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada