divendres, 7 d’octubre del 2016

Dades 7 d'octubre de 2016

Avui hem tingut una jornada de temps molt més estable que no pas ahir, amb força núvols baixos a primera hora i núvols i clarianes la resta de la jornada, fins i tot amb moltes estones de sol. La pertorbació que ens va afectar ahir i va deixar pluges més abundants de les que s'esperaven, tot i que molt irregulars, ja s'ha allunyat i ara estem en una situació poc definida, més aviat tranquil·la però en que no acabarà de fer un temps molt clar. La propera nit es tornaran a estendre bancs de núvols baixos per l'est i el centre del país, i les mínimes seran semblants a les de la nit passada, per tant fresques. Demà tindrem sol amb intervals de núvols, sense preciìtacions i amb temperatures més altes, mentre que diumenge ens arriba una pertorbació feble que podria portar alguns ruixats, i amb temperatura que baixarà clarament.

Les màximes d'avui han pujat fins a valors entre els 21 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 11ºC,amb humitat moderada, vent fluix de direcció variable i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,6ºC
T. Mínima:   9,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   23,2ºC
T. Mínima:     6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      23,6ºC
T. Mínima:        8,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,2ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,6ºC
T. Mínima:        8,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,4ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada