dilluns, 10 d’octubre del 2016

Dades 10 d'octubre de 2016

La setmana ha començat amb un temps variable, dominat pels núvols baixos a la meitat est del país on han estat abundants i, a l'igual com va passar ahir, han deixat algunes precipitacions prop del mar, febles en general però localment moderades, i amb moltes més clarianes com més a ponent i al Pirineu. La propera nit es tornarà a tapar més de núvols baixos, es formaran boires i la temperatura tornarà a ser força fresca, mentre que demà tindrem núvols i clarianes, amb menys possibilitat de precipitacions i ambient suau, semblant al d'avui. Dimecres ens començarà a afectar una depressió que arriba des de l'Atlàntic, amb cels tapats i pluges que aniran entrant de sud-oest a nord-est i essent generals de cara a la tarda i nit de dimecres a dijous. Les pluges seran moderades a molts punts tot i que puntualment plourà amb força, i la temperatura dimecres baixarà clarament. Dijous continuaria el temps inestable.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 19ºC, i les mínimes entre els 6 i 11ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,8ºC
T. Mínima:    6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      16,3ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,1ºC
T. Mínima:       10,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,5ºC
T. Mínima:        8,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,5ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,7ºC
T. Mínima:      8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada