dilluns, 24 d’octubre del 2016

Dades 24 d'octubre de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols de tipus alt i mig, tot i que sempre amb algunes clarianes esporàdiques. Al llarg del dia hi ha hagut ruixats febles, més dispersos al matí i una mica més importants a la tarda i que han descarregat bàsicament a ponent, molt més febles o inesxistents a la resta. La situació segueix dominada per una depresió activa situada davant de Portugal i que ens va enviant masses d'aire del sud, càlides i amb poca humitat perla qual cosa les precipitacions són poc importants en general. La propera nit i matinada es podrien reproduir alguns ruixats més, i demà tindrem un altre dia amb núvols, clarianes i amb alguna gota,la temperatura continuarà càlida. A partir de dimecres la depresió s'allunya encara més i ens afectarà l'anticicló,.amb temps estable que es pot perllongar tot el que queda de setmana, pel cap baix.

Les màximes avui han estat més altes, amb valors entre els 22 i 25ºC, i mínimes també més altes, entre els 11 i 16ºC,amb baixa humitat, visibilitat regular i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,3ºC
T. Mínima:    10,7ºC
Precipitació: 0,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:    13,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,7ºC
T. Mínima:       15,0ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:       12,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:       12,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,5ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: rosada a primera hora, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada