dilluns, 31 d’octubre del 2016

Dades 31 d'octubre de 2016

La setmana ha començat amb temps de nou estable, amb moltes boires i núvols baixos a bona part del país, que en alguns casos s'han mantingut i en d'altres s'han anat trencant. De moment continuem sota la influència d'un anticicló ferm que estabilitza el temps, i de cara a la propera nit es tornaran a estendre les boires i els núvols baixos per nombroses zones. Demà tindrem un dia més tapat al matí i amb més clarianes a la tarda, per bé que algunes boires podrien ser persistents, demà la temperatura màxima podria baixar lleugerament. De cara a dies posteriors continuaríem amb una situació similar, i sembla que a partir del cap de setmana el temps vol canviar, amb arribada d'un front fred que portaria ruixats i una posterior clara baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 20ºC, i les mínimes entre els 3 i 11ºC, un dia més amb marcada inversió tèrmica. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:       11,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,7ºC
T. Mínima:        7,5ºC
Precipitació:     0,2  mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    19,3ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada