dissabte, 22 d’octubre del 2016

Dades 22 d'octubre de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols, especialment al matí en que fins i tot hi ha hagut algunes pluges,amb treva a migdia i a la tarda amb obertura d'algunes clarianes. A mitja tarda s'ha tornat a tapar de sud a nord degut a l'arribada d'una nova línia d'inestabilitat que ens afectarà les properes hores amb ruixats, que no sembla que hagin de ser gaire importants però que de nou podrien afectar diverses zones. Les temperatures la propera nit seran més suaus. De cara a demà s'obriran clarianes i tindrem un dia més càlid que no pas avui, tot i que el temps encara no serà plenament estable. Per la propera setmana sembla que es confirma temps sobretot a mitjans i finals de setmana amb temperatura molt suau de dia.

Les temperatures d'avui han estat més suaus, amb valors entre els 15 i 17ºC, i mínimes entre els 5 i 11ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:   8,7ºC
Precipitació: 2,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:  3,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:     6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

Sense dades

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,6ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     2,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     2,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,6ºC
T. Mínima:        10,4ºC
Precipitació:     1,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    15,3ºC
T. Mínima:      9,3ºC
Precipitació:  4,8 mm 
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada