dimarts, 11 d’octubre del 2016

Dades 11 d'octubre de 2016

La jornada ha començat amb núvols baixos a l'est i nombrosos bancs de boira a punts de l'interior, que s'han desfet ràpidament abans de mig matí quedant un cel més aviat serè. A la tarda han començat a entrar bandes de núvols prims des de ponent a la vegada que els núvols baixos del litoral i prelitoral a poc a poc han anat entrant cap a l'interior. Durant la nit el cel s'anirà tapant i demà tindrem un canvi de temps important, amb una depressió que ens afectarà durant el dia portant cels ben tapats i pluges que aniran entrant de sud-oest a nord-est al llarg del matí, i fent-se generals a la tarda i vespre, moderades i localment abundants a zones de muntanya de l'est del país. Demà les temperatures mínimes no baixaran tant com avui, però les màximes quedaran força més baixes. Dijous el temps serà insegur amb força núvols i alguns ruixats, mentre que de cara al cap de setmana el temps serà més estable i amb temperatures més altes.

Les màximes s'han situat entre els 17 i 20ºC, i les mínimes entre els 4 i 9ºC, amb vent fluix de mestral, bona visibilitat i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,5ºC
T. Mínima:     5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,2ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      17,1ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      20,3ºC
T. Mínima:        9,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,9ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,8ºC
T. Mínima:        4,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,4ºC
T. Mínima:      5,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada