dimarts, 4 d’octubre del 2016

Dades 4 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb temps tranquil, i nombroses boires i núvols baixos a les planes interiors, sobretot a la part est, mentre que a ponent i cap al nord el dia s'ha llevat serè. Un cop s'han desfet les boires i els núvols baixos ha quedat una jornada ben assolellada a tot arreu. La propera nit augmentaran els núvols per l'est i el sud, i demà la jornada començarà amb cel tapat i amb algunes boires a l'interior, les mínimes tornaran a ser poc fredes per l'època. Demà ens començarà a afectar un petit embossament d'aire fred en alçada amb núvols i alguns xàfecs a la tarda, sembla que no gaire importants, i amb temperatures màximes que demà seran més baixes que no pas les d'avui. De cara a dijous la inestabilitat serà més marcada, amb molts núvols i xàfecs i tempestes més freqüents, localment una mica forts però de nou irregulars, i amb temperatura que baixarà de forma sensible.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors d'entre 26 a 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,6ºC
T. Mínima:   11,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,2ºC
T. Mínima:    13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   28,0ºC
T. Mínima:    13,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      25,6ºC
T. Mínima:       14,4ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      25,8ºC
T. Mínima:       15,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      27,5ºC
T. Mínima:       13,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      28,3ºC
T. Mínima:       11,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    26,1ºC
T. Mínima:     14,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada