diumenge, 23 d’octubre del 2016

Dades 23 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb cels pràcticament tapats arreu i amb boires a punts de l'interior, que s'han desfet ràpidament a primera hora. Al llarg del matí s'han obert algunes clarianes que durant la tarda s'han fet més importants, quedant un cel majoritàriament serè tot i alguns intervals de núvols. La situació ve dominada per l'arribada d'una profunda depressió a Portugal però que a nosaltres no es afectarà de forma directa, tot i això aquesta nit es tornarà a tapar i podrien caure alguns ruixats febles. Demà a primera hora hi haurà núvols però tal i com ha passat avui es tornaran a obrir clarianes al llarg del dia, i tant aquesta nit com demà les temperatures seran molt suaus ja que ens arriba una massa d'aire del sud. En dies posteriors continuaran els intervals de núvols amb poca pluja,i a partir de mitja setmana el temps s'estabilitza del tot amb un potent anticicló que ens afectarà durant uns quants dies.

Les temperatures han pujat de forma clara, amb màximes entre els 19 i 23ºC i mínimes entre els 11 i 12ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat regular i el vent ha bufat de direcció sud fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:   11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:     11,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,7ºC
T. Mínima:    10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:    12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      23,0ºC
T. Mínima:       12,0ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,4ºC
T. Mínima:       12,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,0ºC
T. Mínima:       11,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,4ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenomens observats: boira i rosada a primera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada