dimecres, 19 d’octubre del 2016

Dades 19 d'octubre de 2016

El dia ha estat força semblant al d'ahir,amb cels en conjunt ennuvolats, tot i que amb algunes clarianes cap a ponent, i amb boires i núvols baixos sobretot a primera hora i fins a mig matí. La situació ve dominada per una lleugera inestabilitat que afecta la zona sud de la mediterrània ique a nosaltres ens arriba de forma molt indirecta, amb núvols i algun feble ruixat al litoral. De cara a demà es preveuen pocs canvis i seguirem amb núvols, algun ruixat al litoral, boires matinals freqüents a l'interior i ambient fresc, amb temperatures una mica més baixes que no pas avui. Divendres el temps seguirà insegur, i dissabte podríem tenir més núvols tot i que no sembla que ens arribi a ploure. A més llarg termini s'insinua una pujada de temperatures clara per la setmana vinent.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 10ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,7ºC
T. Mínima:   8,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,0ºC
T. Mínima:     9,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      15,8ºC
T. Mínima:        9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      22,2ºC
T. Mínima:        9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,4ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,9ºC
T. Mínima:         7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,6ºC
T. Mínima:     10,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada