diumenge, 30 d’octubre del 2016

Fotografies de la setmana (24 al 30 d'octubre de 2016)

Dilluns 24 d'octubre:  la tardor continua avançant, i ara li toca canviar de color a l'auró negre (Acer monspessulanum):

Dimarts 25 d'octubre:  el pas d'una lleugera pertorbació va portar cels tapats i algunes pluges febles al matí,amb clarianes a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 26 d'octubre:  la depressió que ens afectava de forma indirecta a poc a poc s'anava retirant cap al sud, encara enviant-nos masses de núvols alts i mitjos. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 27 d'octubre:  el temps ja va ser estable,amb núvols baixos al matí i més sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 28 d'octubre:  dia de temps plenament anticiclònic, amb boira al matí i sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 29 d'octubre:  dia de temps molt semblant a l'anterior, amb boira fins gairebé migdia i sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 30 d'octubre:  el dia ha començat amb boires i fred en zones fondes, mentre que a les zones elevades dominava el sol i la temperatura era suau:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada