dijous, 6 d’octubre del 2016

Dades 6 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb inestabilitat marcada, que ja durant la matinada ha provocat  tempestes a molts punts, en alguns casos intenses però que no han deixat grans quantitats d'aigua degut a que viatjaven a gran velocitat. Durant el matí han anat caient xàfecs puntuals,i a la tarda fins i tot s'han obert clarianes, però noves tempestes han avançat de nord a sud a partir de mitja tarda, de nou molt irregulars i puntualment intenses. Durant les immediates una o dues hores encara pot caure alguna tempesta, però la tendència és que es vagin enretirant cap al sud i posteriorment cap al mar. La propera nit serà més fresca i es formaran algunes boires, mentre que demà tindrem un dia més tranquil, amb intervals de núvols però ja amb menys probabilitats de precipitacions, i amb temperatura màxima lleugerament més alta que avui. De cara a dissabte i diumenge tindrem temps en general tranquil als matins i amb alguns ruixats a la tarda, i amb temperatures que seguiran fresques.

Les màximes d'avui han baixat clarament, i s'han mogut entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 13ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,9ºC
T. Mínima:   12,0ºC
Precipitació: 3,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:     9,7ºC
Precipitació:  5,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:    12,2ºC
Precipitació:  2,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      15,9ºC
T. Mínima:       12,2ºC
Precipitació:    3,8 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      19,5ºC
T. Mínima:       12,8ºC
Precipitació:     1,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,9ºC
T. Mínima:       13,3ºC
Precipitació:     7,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:    11,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,8ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:  20,0 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada