dilluns, 3 d’octubre del 2016

Dades 3 d'octubre de 2016

La setmana ha començat amb cels força tapats de núvols baixos cap a l'rest i sud del país, mentre que a ponent i cap al Pirineu el cel era força més clar, fins i tot amb alguna precipitació feble al litoral tarragoní. Al llarg del matí els núvols s'han anat trencant,i a la tarda el sol ja ha dominat de forma general, amb alguns núvols no massa importants. De moment estem en una àrea de temps estable tot i que amb la influència de vents marítims que provoquen la formació de núvols baixos. De nou al vespre i durant la nit els núvols baixos s'estendran cap a l'interior, amb temperatures suaus. Demà tindrem sol un cop s'hagin desfet els núvols, i amb temperatures lleugerament més altes que no pas les d'avui. Dimecres hi haurà més núvols degut a l'acostament d'un petit embossament d'aire fred en alçada, i dijous la inestabilitat serà més marcada amb xàfecs i tempestes irregulars. A partir de dijous i en dies posteriors sembla que les temperatures anirien baixant de forma progressiva,

Les màximes d'avui han anat entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 13 i 17ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,1ºC
T. Mínima:   14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,3ºC
T. Mínima:    13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,8ºC
T. Mínima:    15,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,5ºC
T. Mínima:       13,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,3ºC
T. Mínima:       17,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      26,9ºC
T. Mínima:       15,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:       14,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24.0ºC
T. Mínima:     15,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada