dimecres, 12 d’octubre del 2016

Dades 12 d'octubre de 2016

El dia ha començat amb cels tapats tot i algunes clarianes aprimera hora, i a partir de mig matí ha començat a ploure cap a l'extrem sud. Al llarg del matí i sobretot a partir de migdia les pluges han avançat de sud a nord i han afectat la major part del país,per bé que amb quantitats molt minses a l'interior i ponent, i molt més elevades prop del litoral. La pertorbació ja la tenim damunt i continuarà afectant-nos tot el que queda de tarda, vespre i nit amb pluja sobretot a l'est i nord del país, molt més escassa a ponent, tal i com ha passat fins ara. El vent continuarà bufant entre sud-est i est amb cops moderats i la temperatura serà fresca. De cara a demà el temps seguirà insegur, amb cels tapats i ruixats més esporàdics. Sembla que de cara al cap de setmana el temps s'aniria estabilitzant i la temperatura seria més alta..

Les màximes d'avui han anat entre els 12 i 16ºC, i les mínimes entre els 7 i 10ºC, amb visibilitat regular, humitat elevada i vent fluix de sud-est amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,1ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació: 1,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,9ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació:  1,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,7ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació:  3,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      11,8ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:    1,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,8ºC
T. Mínima:         7,8ºC
Precipitació:     1,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,7ºC
T. Mínima:       10,1ºC
Precipitació:     0,9 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,6ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:     0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,1ºC
T. Mínima:      8,4ºC
Precipitació:  1,9 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada