diumenge, 2 d’octubre del 2016

Dades 2 d'octubre de 2016

El dia s'ha caracteritzat pel temps insegur, amb un matí i migdia força ennuvolats i en que fins i tot s'han format algunes tempestes locals que han descarregat amb una certa intensitat. A la tarda el cel s'ha aclarit més i han desaparegut les precipitacions, De cara a la propera nit i demà al matí hi haurà núvols a l'est i al sud, on no es descarten alguns xàfecs, i més clarianes a ponent i cap al Pirineu, la nit no serà especialment freda. Demà començarem la setmana amb núvols i al llarg del dia el cel s'anirà aclarint, dominant ja el sol a la tarda. Demà la temperatura puja de forma lleugera. Dimarts tindrem domini del sol i amb temperatura que pujarà de forma evident, mentre que entre dimecres i dijous ens arriba una petita bossa d'aire fred pel nord que podria inestabilitzar l'atmosfera, amb baixada de temperatura.

Les màximes d'avui han anat entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 15ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,7ºC
T. Mínima:   13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,9ºC
T. Mínima:    12,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      21,6ºC
T. Mínima:       14,2ºC
Precipitació:    0,4 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:       15,4ºC
Precipitació:     9,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,9ºC
T. Mínima:       14,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:       14,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,7ºC
T. Mínima:     14,8ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: pluja feble, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada