diumenge, 28 d’agost del 2016

Fotografies de la setmana (22 al 28 d'agost de 2016)

Dilluns 22 d'agost:  la setmana començava amb temps plenament estable i domini del sol pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 23 d'agost:  el temps continuava estable, amb cel ben serè i sense núvols. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 24 d'agost:  degut a la secada dels darrers mesos, els arbres comencen a patir i els roures van canviant de color dos mesos abans del que els tocaria. Imatge a migdia a les Maioles mirant cap a Calaf:

Dijous 25 d'agost:  Imatge als plans de Conill a primera hora de la tarda amb el terreny ben sec i on es veuen les polsegueres que fan els tractors a km de distància:

Divendres 26 d'agost:  sense canvis en el temps i amb sol arreu, sense núvols i amb calor marcada a migdia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 27 d'agost:  va continuar el temps molt tranquil amb cel serè i bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 28 d'agost:  el dia ha començat amb intervals de núvols baixos, mala visibilitat i molta humitat, a diferència de dies enrere:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada