dissabte, 6 d’agost del 2016

Dades 6 d'agost de 2016

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps absolutament estable arreu del país i amb domini del sol, tot i que a primera hora del dia hi havia núvols baixos al litoral, que s'han anat desfent al llarg del dia. De moment seguim sota la influència d'un anticicló que es situa a l'Atlàntic però que ens afecta plenament, garantint temps del tot estable. La propera nit tindrem cel serè amb alguns núvols baixos a l'est i amb temperatures fresques, tot i que seran una mica més altes que les d'avui, i demà tornarem a tenir estabilitat, sol i temperatures màximes que pujaran una mica respecte les d'avui. Dilluns seguirà la mateixa tònica, fins i tot amb calor més marcada, i dimarts ens arriba un front que portarà tempestes al nord del país i una posterior i clara baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 27 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 19ºC, amb vent fluix de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,7ºC
T. Mínima:   13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,1ºC
T. Mínima:    13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,8ºC
T. Mínima:    13,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    27,2ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,2ºC
T. Mínima:      18,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,9ºC
T. Mínima:       14,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      30,3ºC
T. Mínima:       11,5ºC
Precipitació:     0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,5ºC
T. Mínima:     12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada