dimarts, 2 d’agost del 2016

Dades 2 d'agost de 2016

La jornada d'avui ha començat amb cels tapats per núvols baixos a l'est del país, núvols que han arribat fins el centre i que han persistit fins a primera hora de dia quan ha entrat el vent de mestral i s'han desfet de cop, mentre que cap a ponent i el Pirineu el dia començava ben clar. La resta de dia ha continuat amb cel serè, tant sols amb algun núvol decoratiu. La propera nit serà molt suau i es tornaran a formar núvols a l'est, menys que no pas avui, i demà dominarà plenament el temps estable amb alguns núvols de tarda a zones de muntanya, i una mica més de calor que avui. Dijous tindrem temperatures encara força altes però a la tarda hi haurà tempestes bàsicament al nord del país, i ja de cara a divendres el temps seria més estable amb núvols encara al matí, i temperatura que baixaria de forma clara.

Les màximes d'avui han estat més altes que no pas ahir, amb valors entre els 31 i 34ºC, i les mínimes han anat entre els 15 i 19ºC, amb vent fluix de sud-est, elevada humitat i mala visibilitat a primera hora, i posteriorment amb vent fluix de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,0ºC
T. Mínima:   15,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   32,6ºC
T. Mínima:    15,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,8ºC
T. Mínima:    16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    31,3ºC
T. Mínima:     16,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,9ºC
T. Mínima:      19,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,9ºC
T. Mínima:       17,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,5ºC
T. Mínima:       15,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31,9ºC
T. Mínima:     18,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada