diumenge, 28 d’agost de 2016

Dades 28 d'agost de 2016

La jornada s'ha tornat a caracteritzar pel temps molt estable, tot i que amb algunes petites variacions respecte dies enrere. A primera hora del matí els núvols baixos eren abundants a l'est del país, tot i que s'han desfet molt ràpidament, i a la tarda les nuvolades han crescut amb una mica més d'empenta, tot i que els ruixats han acabat caient sols a punts molt concrets. De cara a demà la inestabilitat augmenta lleugerament, i els intervals de núvols seran presents a bona part del país, tot i que tant sols s'espera xàfecs de tarda a zones de muntanya del nord del país. Demà les temperatures baixaran de forma clara, sobretot les màximes. En dies posteriors el temps serà insegur amb una certa inestabilitat que portarà ruixats i algunes tronades al nord, i temperatures que seran clarament més baixes que les d'avui.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 31 i 36ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 16 i 20ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,8ºC
T. Mínima:   16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   34,6ºC
T. Mínima:    17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   36,2ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      31,6ºC
T. Mínima:       16,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,4ºC
T. Mínima:       16,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      35,4ºC
T. Mínima:       19,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      35,7ºC
T. Mínima:       17,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,8ºC
T. Mínima:     17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada