dilluns, 15 d’agost del 2016

Dades 15 d'agost de 2016

La setmana ha començat amb un temps ben tranquil fins a migdia i cel serè a tot el país, mentre que a la tarda s'han format nuvolades al Pirineu que de forma esporàdica han deixat algunes tempestes, en general no massa importants i de poca extensió, mentre que a la resta el cel ha continuat serè. La propera nit tindrem un augment de núvols alts i mitjos des del sud que no portaran pluja, però que provocaran que les mínimes de la propera nit siguin més altes. Demà tindrem un dia de temps variable, amb núvols i clarianes i ruixats al Pirineu bàsicament, i amb calor que es deixarà sentir, semblant a la d'avui. Entre dimecres i dijous la inestabilitat augmenta una mica més, amb xàfecs que poden caure en d'altres zones apart del Pirineu, i amb temperatures una mica més baixes. Sembla que el cap de setmana el temps podria tornar a ser estable.

Les màximes d'avui han anat entre els 29 i 34ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 16ºC, amb vent fluix de direcció variable, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,9ºC
T. Mínima:   13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,6ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,1ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,4ºC
T. Mínima:     15,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,5ºC
T. Mínima:       14,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,2ºC
T. Mínima:       14,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,8ºC
T. Mínima:       12,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31.3ºC
T. Mínima:     15,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada