divendres, 12 d’agost del 2016

Dades 12 d'agost de 2016

El dia d'avui ha estat de nou completament estable, en que tant sols s'ha format alguna boira a primera hora, i s'han passejat alguns núvols prims, ben poca cosa tot plegat. Seguim sota la influència d'un anticicló situat a l'Atlàntic que ens afecta de ple, i sembla que la situació continuarà inamovible almenys fins dilluns. De cara a la propera nit podrien aparèixer núvols baixos a l'est, alguna boira en fondalades interiors, i la temperatura seguirà fresca però pujarà algun grau respecte la passada nit, sobretot en zones altes. Demà dominarà el sol amb alguns núvols alts, vent fluix i amb màximes lleugerament cap amunt. Diumenge i dilluns no es preveuen canvis i seguirà el temps molt tranquil, amb sol i cada dia una mica més de calor. Dimarts ens podria afectar un front amb ruixats al nord del país i una posterior baixada de temperatura, encara per confirmar.

Les màximes han pujat respecte les d'ahir i s'han mogut entre els 28 i 33ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 11 i 14ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de mestral fins la tarda que ha entrat la marinada,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,0ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,3ºC
T. Mínima:    11,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,7ºC
T. Mínima:    11,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,4ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,5ºC
T. Mínima:       12,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      29,9ºC
T. Mínima:       13,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,0ºC
T. Mínima:       10,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    29,2ºC
T. Mínima:     13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada